Autor |
Wątek: kiedy pies odchodzi.. (Czytano 181840 razy) |
|
Luk
Hovo-Spec

|
Wiem, jak bardzo się cierpi po stracie przyjaciela. Mój starszy "miś", też rozpoczął odchodzenie, od kulawizny. Aż się popłakałam, przy tej smutnej wiadomości. Bardzo Wam współczuję. Trzymajcie się. Jestem z Wami w bólu. To stanowczo, za wcześnie. Jednak los jest niesprawiedliwy dla naszych braci mniejszych.
|
|
Adres IP zloggowany |
" Po słowach ich poznacie ...co chcieli przemilczeć" S.J.Lec
|
|
|
Asia_Olek_i_Febe
Hovo-Gaduła

Febe Klejnot Sobieszyna zwana... Febe (*)
|
Współczujemy
|
|
Adres IP zloggowany |
Febe Klejnot Sobieszyna: 12.03.2006-16.04.2015r., HD-A, testy klubowe - , uzębienie - brak dwóch P4
|
|
|
Dota
Hovo-Spec

|
Widze ,że kolejna suczka odeszła .Gina miała już 11 lat. Smutno, gdy kolejny pies umiera. Szkoda,że Hovki tak szybko odchodzą .
|
« Ostatnia Edycja: 27.03.2008 o 21:34:26 Zamieścił: Dota » |
Adres IP zloggowany |
|
|
|
Ewa_i_Psy
Hovo-Spec

Bojar Chatka Zielarki i Viedźma z Hovgartu
|
Dla babci Giny [']
|
|
Adres IP zloggowany |
Motto dnia: "Dużo wymaga od innych pod względem cnoty ten, który sam mało w cnocie się ćwiczy" (U.L) "W słowach na pozór tych niewinnych/Wciąż ze zdziwieniem odkrywamy/Że to co mówi się o innych/Najwięcej mówi o nas samych/Bo my lubimy-daję słowo/Stare prawdy odkrywać na nowo" (K.C.B)
|
|
|
Klaudia_i_Dark
Hovo-Spec

Dark Chatka Zielarki :)
|
Gina (*) Osatni raz widziałam Gine ponad rok temu-wtedy jeszcze pobawiła się trochę z wnukiem- Darkim... Była taka wesoła...
|
« Ostatnia Edycja: 27.03.2008 o 22:27:07 Zamieścił: Klaudia_i_Dark » |
Adres IP zloggowany |
=> made by Majka
|
|
|
Luk
Hovo-Spec

|
Szkoda Gineczki. Niechaj biega za tęczowym mostem. Zawsze gdy otwieram ten wątek; łzy same cisną się do oczu. Jestem w bólu z Wami.
|
|
Adres IP zloggowany |
|
|
|
Asia_Olek_i_Febe
Hovo-Gaduła

Febe Klejnot Sobieszyna zwana... Febe (*)
|
|
|
Adres IP zloggowany |
Febe Klejnot Sobieszyna: 12.03.2006-16.04.2015r., HD-A, testy klubowe - , uzębienie - brak dwóch P4
|
|
|
Magda i Era
Hovo-Spec

|
Ojej, co to za koszmarna seria? Bardzo mi przykro.
|
|
Adres IP zloggowany |
Magda Alfred Gośmir FRED 1996-2009, Azja Stróż Rodziny ERA 2005-2015
RATUJĄC JEDNEGO PSA, NIE ZMIENIMY ŚWIATA, ALE ŚWIAT ZMIENI SIĘ DLA TEGO JEDNEGO PSA.
|
|
|
fifaza
Hovo-Spec

Banda Huncwotów
|
Babcia Gina, Dziękujemy Ci za wspaniałe geny, za początek świetnej wystawowej linii Chatkowej, za piękne uszy i cudne futro. Dziękujemy Ci, ze byłaś i że cząsta Ciebie jest w wielu pięknych i mądrych pieskach.... Dziękuje wnuczka Basza i gromada prawnucząt huncwocich Gina [ * ] dzięki za Baszę i jej maluchy, dzięki za wszystkie ludzkie uśmiechy, które dzieki temu, że byłaś mamą, babcią, prababcią... zagościły i jeszcze nie raz zagoszczą na twarzach właścicieli psiaków... Pozostaniesz nie tylko w rodowodach wielu psów, ale na zawsze w sercach wielu ludzi. Przyjemnego biegania po niebieskich kwiecistych łąkach... [ * ] [ * ] [ * ]
|
|
Adres IP zloggowany |
Pozdrawiam Fi Hodowla Banda Huncwotów Basza Chatka Zielarki http://www.working-dog.eu/dogs-details/135188/Basza-Chatka-Zielarki Atos Sus Armoni http://www.working-dog.eu/dogs-details/543354/Atos%20Sus%20Armoni/ Hovawarcia Strona Informacyjna www.hovawarty.com.pl
|
|
|
Luk
Hovo-Spec

|
To tylko pies, tak mówisz... Tylko pies A ja Ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie a kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy Tobie jest psie niebo Z Tobą zostaje jego dusza... - w rocznicę śmierci moich Misieńków i pozostałym pieskom, które odeszły od nas, zabierając kawał serca.
|
|
Adres IP zloggowany |
|
|
|
Magda i Era
Hovo-Spec

|
Kurcze, ale się zdenerwowałam! Współczuje Ci Luk, ale po co nas straszysz...?
|
|
Adres IP zloggowany |
Magda Alfred Gośmir FRED 1996-2009, Azja Stróż Rodziny ERA 2005-2015
RATUJĄC JEDNEGO PSA, NIE ZMIENIMY ŚWIATA, ALE ŚWIAT ZMIENI SIĘ DLA TEGO JEDNEGO PSA.
|
|
|
cofnij
|
|
|