Autor |
Wątek: Złośliwe oprogramowanie na forum (Czytano 1147 razy) |
|
AnnaR
Hovo-Spec

Druzus z Atutowej zwany Dapciem [*] i Feniks TP
|
Już kiedyś awizowałam tę sprawę, ale najwyraźniej za mało dosadnie IwonoG! nie jestem w stanie wejść do wątków, w których się wypowiadasz!!! "Mój" chrome identyfikuje Ciebie jako "znanego dystrybutora złośliwego oprogramowania"! Niestety (lub raczej "stety"), nie mogę przeskoczyć takiego ekranu: Adminie, jesteś w stanie coś z tym zrobić Czy rzeczywiście posty Iwony są w jakiś sposób zawirusowane? Czy to tylko taki "fajerwerk" ze strony chrome? U mnie dodatkowo jeszcze Kaspersky się drze...
|
|
Adres IP zloggowany |
Dapciu, zawsze będziesz z nami http://www.vimeo.com/8063688
|
|
|
Luk
Hovo-Spec

|
 |
Re: Złośliwe oprogramowanie na forum
« Odpowiedz #1 o: 17.11.2012 o 15:58:19 » |
Odpowiedz z cytatem
|
U mnie nic się nie dzieje. Posty Iwiny czytam, bez komunikatów. Mam niezłe zabezpieczenie PC.
|
|
Adres IP zloggowany |
" Po słowach ich poznacie ...co chcieli przemilczeć" S.J.Lec
|
|
|
Admin
Administrator

Administrator serwera
|
 |
Re: Złośliwe oprogramowanie na forum
« Odpowiedz #2 o: 18.11.2012 o 23:26:20 » |
Odpowiedz z cytatem
|
Anna masz rację. Iwona ma jakiegoś śmiecia na stronie, piałem do Niej w tej sprawie przy pierwszym Twoim zgłoszeniu i myślałem że sprawa została już rozwiązana ale widzę że nie.... Luk nie masz zgłoszeń ponieważ Chrome ma wyższy stopień zabezpieczeń niż inne przeglądarki i reaguje nawet na podlinkowanie obrazka z zainfekowanej strony. Problem na naszym forum został rozwiązany - usunąłem avatara Iwony. Iwona masz zakaz linkowania czegokolwiek ze swojej strony do czasu aż nie przestaniesz być "znanym dystrybutorem złośliwego oprogramowania"... Robert
|
|
Adres IP zloggowany |
Wszelkie pytania techniczne odnośnie działania serwera i forum wpisujemy w dziale Technicznym + krótkie info o nowym pytaniu do mnie na priv.
|
|
|
cofnij
|
|
|