Autor |
Wątek: prośba-nie dublowac zdjęc - skracanie cytatów (Czytano 965 razy) |
|
Iwona_G.
Hovo-Spec

|
Moja goraca prosba do odpowiadających na posty ze zdjęciami: nie dublujcie zdjęć. Przeciez słowny komentarz, co najwyżej opatrzony wyjaśnieniem, o które konkretnie zdjęcie chodzi, jest całkowicie wystarczający. Ostatnio dobiło mnie zdjęcie Heleny B-C, nie dlatego, ze jej nie lubię, albo mi ta aluzja nie pasuje, ale że to duże zdjęcie zajmuje cały ekran mojego laptopa ( a nie wystarczył ten króciutki komentarz: "Ania, boskie porównanie, i nawet cechy fizyczne niektóre się zgadzają"?). Podobnie szczeniaki w Janowickiej. Pieski pikne, zdjecia pikne, ale po co zaśmiecać wątek ich dublowaniem?
|
« Ostatnia Edycja: 13.08.2011 o 09:31:36 Zamieścił: Admin » |
Adres IP zloggowany |
|
|
|
Admin
Administrator

Administrator serwera
|
 |
Re: prośba-nie dublowac zdjęc - skracanie cytatów
« Odpowiedz #1 o: 03.03.2011 o 19:05:32 » |
Odpowiedz z cytatem
|
To się nazywa skracanie cytatów Pisałem o tym wcześniej, z cytowanego testu należy wycinać części do których się nie odnosimy i zostawić tylko fragment który komentujemy/odpisujemy. Jak widać pozostawianie tagów IMG także może być wkurzające a to dlatego że użytkownicy nie przestrzegają regulaminu i wklejają zdjęcia większe niż 400x300. Zawsze powtarzam wklejajcie miniaturki to nawet cytowane zdjęcie nie rozzłości czytających A tak - mamy pierwszą ofiarę wielkich zdjęć. Dziwię się i tak że dopiero teraz Pozdrawiam Robert
|
« Ostatnia Edycja: 13.08.2011 o 09:31:44 Zamieścił: Admin » |
Adres IP zloggowany |
Wszelkie pytania techniczne odnośnie działania serwera i forum wpisujemy w dziale Technicznym + krótkie info o nowym pytaniu do mnie na priv.
|
|
|
Iwona_G.
Hovo-Spec

|
 |
Re: prośba-nie dublowac zdjęc - skracanie cytatów
« Odpowiedz #2 o: 06.03.2011 o 23:30:24 » |
Odpowiedz z cytatem
|
Uparcie i nieustająco prosba jak w tytule. Aniu R, to też do Ciebie, w związku z wątkiem "ach, ta zima"..
|
« Ostatnia Edycja: 13.08.2011 o 09:31:55 Zamieścił: Admin » |
Adres IP zloggowany |
|
|
|
cofnij
|
|
|