Autor |
Wątek: spotkania hovków - śląsk (Czytano 87392 razy) |
|
Beata i Birma
Hovo-Maniak

Birma Tesoro Mio i Majka
|
Geronkowi i Nulciowi czy zamierzacie przyjechać pokibicować w Kamieniu czy spotykamy się po wystawie na parkingu?
|
|
Adres IP zloggowany |
|
|
|
gerus
Hovo-Bywalec

słodki Gercio, śliczna Nula i reszta rodzinki

|
Jednak musimy tym razem zrezygnować ze spacerku Jesteśmy umówieni na obiadek o 14-stej u babci, więc raczej byśmy się nie wyrobili Szkoda, ale na pewno zameldujemy się nastepnym razem. Trzymamy za wystawowiczów kciuki, życzymy samych doskonałych ocen i miłego spacerowania. Do zobaczenia!
|
|
Adres IP zloggowany |
Pozdrawiamy Gerciowo-Nulkowa familia  Kupno psa może być jedyną okazją, kiedy człowiek może wybrać rodzinę.
|
|
|
gerus
Hovo-Bywalec

słodki Gercio, śliczna Nula i reszta rodzinki

|
Aniu, my chętnie wykorzystamy sprzyjającą aurę i pospacerujemy, bo to ostatnie takie w miarę przyjemne pogodowo weekendy - tylko czekac aż śnieg spadnie Tyle że nam w zasadzie też pasuje sobota, albo niedziela ale troszkę wczesniej czyli gdzieś koło 11-stej, bo jak zwylke w niedzielę babcia z pysznym obiadkiem na nas czeka D.
|
|
Adres IP zloggowany |
Pozdrawiamy Gerciowo-Nulkowa familia  Kupno psa może być jedyną okazją, kiedy człowiek może wybrać rodzinę.
|
|
|
Beata i Birma
Hovo-Maniak

Birma Tesoro Mio i Majka
|
Ja tak na 90% bym mogła w niedzielę. W sobotę idziemy do znajomych i nie jestem pewna jak będę sie czuła w niedzielę. Ale powinno być dobrze, więc na 90% będę. Aniu od której str Ty jedziesz, bo jak nie będzie Reni to mogę mieć problem z orientacją w terenie
|
|
Adres IP zloggowany |
|
|
|
cofnij
|
|
|