Autor |
Wątek: spotkania hovków - śląsk (Czytano 87400 razy) |
|
KasiaR
Hovo-Spec

REDA Animagus i CZUJNA z Połomskiego Uroczyska
|
Dnia 23.05.2011 o 10:11:12, Anna_Maj i Jaga pisze:Co do miejsca, to jest mi w sumie też obojętne, ewentualnie możemy pomyśleć o jakiejś miejscówe "małokleszczowej". Poprzednim razem proponowałam Pogorię IV, bo tam i piach i woda...ale może być trochę ludzi przy ładnej pogodzie. Geronkowie też proponowali Mirów-Bobolice - do ustalenia No to jak? Po koeli Pozdrawiam, Ania |
| My możemy spacerować w niedzielę, myślę, że Mirów-Bobolice to fajne miejsce, jednak trzeba chyba założyć, że przy pięknej pogodzie i tam będzie sporo ludzi ... Niestety, ze względu na stan zdrowia Filip nie będzie mógł nam już towarzyszyć . A tak przy okazji, jeszcze w zimie Dagmara wspominała o Brynku: GERUS pisze Cytat: Przegladam teraz mapę i przypomniało mi się, że koło miejscowości Tworóg (Nowa Wieś Tworowska) jest Brynek, gdzie jest piękny pałac i olbrzymi park przy pałacu, a wokoło są lasy... Bylismy tam kiedyś na sylwestrze i dlatego kojarzę okolicę. Miejsce jest naprawdę pięknę i może przy okazji spacerku zajrzeć w tą okolicę. Pospacerować z pieskami po lesie a tam sobie wstąpić pooglądać - bo trzeba byloby raczej tam zapiąć na chwilę psiaki. No chyba że wszyscy znacie to miejsce..? |
| Śpieszę donieść, iż otrzymałam informację, że w przypałacowym ogrodzie botanicznym właśnie zakwitły azalie, natomiast różaneczniki potrzebują jeszcze kilku dni , jeśli nadal jesteście zainteresowani spacerkiem w tym miejscu, proszę o rozważenie ... Aaaaa, niestety w najbliższej okolicy przeważają raczej tereny zalesione i "zakleszczone" .
|
« Ostatnia Edycja: 24.05.2011 o 16:32:43 Zamieścił: KasiaR » |
Adres IP zloggowany |
http://www.working-dog.eu/dogs-details/966031/Reda-Animagus http://en.working-dog.eu/dogs-details/2480135/Czujna-z-Po%C5%82omskiego-Uroczyska http://www.hovawartzuroczyska.pl/
|
|
|
Beata i Birma
Hovo-Maniak

Birma Tesoro Mio i Majka
|
Ja chyba jeszcze sobie ten spacer jednak podaruje , bo Birma jest na etapie oswajania sie z psami. Nie chcę przedobrzyć. Z małymi już nie ma problemu ,ale przed większymi ma jeszcze respekt. Myśle ,że za miesiąc to już bedzie całkiem możliwe. Nam będą pasowały tylko niedziele , bo w soboty chodzimy do przedszkola i się socjalizujemy
|
|
Adres IP zloggowany |
|
|
|
Beata i Birma
Hovo-Maniak

Birma Tesoro Mio i Majka
|
Tak jest za miesiąc sie widzimy
|
|
Adres IP zloggowany |
|
|
|
gerus
Hovo-Bywalec

słodki Gercio, śliczna Nula i reszta rodzinki

|
Hejka, to co widzimy się w niedzielę? Jeśli wybieramy Mirów to proponuję wczesniejszą godzinę może 11-sta - bedzie mniej ludzi, bo w godzinach popołudniowych to moze być masakra Co prawda mozemy sobie połazić gdzieś obok na mniej zaludnionych terenach, ale przespacerować sie z Mirowa do Bobolic (albo odwrotnie) wyznaczonym szlakiem też byłoby fajnie. A jak bedziemy około 11-stej to zrobimy od razu na początku spacerku, a potem sobie zboczymy ze szlaku. Co sądzicie..? No a druga sprawa to może będzie trochę chłodniej rano.. chociaż nie sprawdzałam pogody na ten weekend Też mi troszkę szkoda azalii, chętnie bym popodziwiała To co następnym razem? ...moze jeszcze zdążymy zanim przekwitną
|
|
Adres IP zloggowany |
Pozdrawiamy Gerciowo-Nulkowa familia  Kupno psa może być jedyną okazją, kiedy człowiek może wybrać rodzinę.
|
|
|
Beata i Birma
Hovo-Maniak

Birma Tesoro Mio i Majka
|
Super się ogląda te zdjęcia. Mam nadzieję ,że juz za miesiąc pospacerujemy z Wami
|
|
Adres IP zloggowany |
|
|
|
Eli_i_Nula
Hovo-Bywalec

God, help me be the person my dog thinks I am...

|
To w końcu jedziemy jutro do Brynka na którą godzinkę? I gdzie dokładnie? Bonowi jadą? ale mam tych pytań
|
|
Adres IP zloggowany |
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu, człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał i kota, który będzie go ignorował"
|
|
|
Magda i Era
Hovo-Spec

|
Dnia 04.06.2011 o 10:12:45, Eli_i_Nula pisze: ale mam tych pytań |
| W innym wątku piszesz, że Nula ma cieczkę... Zatem o jednym pytaniu zapomniałaś - czy właściciele samców zgadzają się, żebyś przywiozła sukę z cieczką? Możesz wywołać niezłą porutę. No chyba, że ma to być spacer w wyłącznie damskim gronie, no i dla Was oczywiście na smyczy.
|
« Ostatnia Edycja: 04.06.2011 o 13:21:55 Zamieścił: Magda i Era » |
Adres IP zloggowany |
Magda Alfred Gośmir FRED 1996-2009, Azja Stróż Rodziny ERA 2005-2015
RATUJĄC JEDNEGO PSA, NIE ZMIENIMY ŚWIATA, ALE ŚWIAT ZMIENI SIĘ DLA TEGO JEDNEGO PSA.
|
|
|
cofnij
|
|
|